Værksted - ŠKODA Service Nakskov


ŠKODA Service Nakskov er hele Lollands autoriserede ŠKODA-værksted. Vi har skræddersyet værktøj og udstyr, som er udviklet helt specielt til din ŠKODA. Avancerede computersystemer, som er i direkte forbindelse med ŠKODA i Tjekkiet, hjælper os med at stille en diagnose, allerede når du ringer til os. På den måde kan vi være godt forberedte, når du afleverer bilen. Vi sparer som regel tid ved fejlfinding, og vi har de rigtige reservedele og det nødvendige værktøj klar, når du afleverer din ŠKODA.

Avanceret teknologi kræver toptrænede teknikere

Din ŠKODA er en avanceret bil spækket med moderne teknologi. Derfor er det vigtigt, at du overlader den til veluddannede fagfolk, der kan sikre din bils køreegenskaber, miljøvenlighed, forbrændings-teknologi, sikkerhed og ikke mindst en god pris, når den en gang skal sælges. Vores teknikere er afsted på kursus 3-4 gange hvert år. Derfor er du sikker på, at det kun er serviceteknikere med opdateret viden, der kommer i nærkontakt med din ŠKODA. Samtidig sikrer autoriseret service din ret til Vejhjælp, hvis du får brug for assistance undervejs.

Autoriseret service = bedre brugtvognsværdi

Fabrikken optimerer og forbedrer løbende bilernes ydeevne og drift via opdateringer til bilens computer – også for de biler, der allerede kører på landevejen.

901c6850-454c-46bd-9bb9-50d2f3a4993c_637248722374132776.jpg

Disse forbedringer implementeres automatisk, når din ŠKODA er til service hos os. Desuden er det enkelt for os at dokumentere bilens historie, sikre at alle service er overholdt, og at det kilometertælleren viser, er i overensstemmelse med sandheden, når bilen skal sælges. Derfor har stemplet i servicebogen fra dit autoriserede værksted indflydelse på bilens brugtvognsværdi.

Her kan du finde 10 gode grunde til at benytte autoriseret service til din ŠKODA

Vi matcher prisen på service

Hvis du tror at det er dyrere at sende bilen på et autoriseret værksted, må du tro om igen. Vi leverer nemlig autoriset service til den bedste pris med ŠKODA Prismatch. Både på kort og lang sigt kan det derfor altid betale sig at lade os servicere din bil. 

Læs mere om ŠKODA PrismatchFå en gratis dialog med din servicerådgiver

Dialogmodtagelse betyder, at du ganske gratis - kan få gennemgået din ŠKODA sammen med en af vores servicerådgivere. Det giver et hurtigt overblik over bilens tilstand, og samtidig en grundig beskrivelse af eventuelle nødvendige reparationer. Efter gennemgangen vil vi udarbejde et overslag, hvis bilen skal på værksted.

Læs mere om Dialogmodtagelse

Når skaden er sket

Hvis uheldet er ude, er det vigtigt, at du sikrer, at skaderne på din bil bliver udbedret på et autoriseret værksted. Ellers risikerer du, at fabriksgarantien bortfalder, eller at bilens køreegenskaber eller sikkerhed forringes. På vores pladeværksted i Maribo er vores specialuddannede teknikere klar til at sikre, at der kun bliver brugt originale reservedele, og at du hurtigt kommer ud at køre igen. 

Læs mere om vores pladeværksted i Maribo her

Bestil tid på værkstedet

Kontaktinformationer

ŠKODA Service Nakskov
Tårsvej 10 - 14
4900 Nakskov

Tlf.: 54 95 05 33
Fax: 54 95 05 32
E-mail: fc@harlypetersen.dk

Åbningstider

I dag Lukket
Søndag Lukket
Mandag 07:30 - 15:30
Tirsdag 07:30 - 15:30
Onsdag 07:30 - 15:30
Torsdag 07:30 - 15:30
Fredag 07:30 - 15:00